WTA: Španielka Muguruzová vyhral ženský Turnaj majsteriek

NETKY.SK • 18 November 2021, 12:22 • 2 min
WTA: Španielka Muguruzová vyhral ženský Turnaj majsteriek

GUADALAJARA – Ženský Turnaj majsteriek už pozná svoju víťazku, stala sa ňou historicky prvá Španielka Garbine Muguruzová. V ženskej štvorhre triumfovalo najvyššie nasadené české duo Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková.

slovakia

left justify in out

Muguruzová zvládla finále bez straty setu!

Muguruzová sa stala historicky prvou Španielkou, ktorej sa podarilo vyhrať turnaj majsteriek. Gabine to zvládla v poriadnom štýle, vo finálovom súboji zdolala estónsku tenistku Anett Kontaveitovú za 99 minút 6:3, 7:5 v dvoch setoch.

 

Muguruzová počas celej vyraďovacej fázy nestratila ani jeden set, vo semifinálovom súboji si poradila so svojou krajankou Badosovou 2:0 na sety a rovnako aj vo finálovom súboji s talentovanou Estónkou

 

Jediné zaváhanie počas celého turnaja prišlo v súboji s českou tenistkou Plíškovou, ktorá to zužitkovať nedokázala a nakoniec nepostúpila ani zo štvorčlennej skupiny.

 

 

Česko smútiť nemusí, vo štvohre triumfovali Krejčíková so Siniakovou

Česká dvojica Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vyhrala na Turnaji majsteriek v mexickej Guadalajare. Vo finálovom súboji zdolali belgicko-taiwanskú dvojicu Elise Mertensová, Hsieh Su-Wei 6:3, 6:4. Zavŕšili tak úspešnú sezónu, počas ktorej ovládli grandslamový turnaj Roland Garros i olympijské hry v Tokiu. Spoločne získali už desiaty deblový titul.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona