WTA Singapur: Obhajkyne titulu začnú podľa žrebu proti Taiwančankám

NETKY.SK • 25 Október 2016, 14:20 • 2 min
WTA Singapur: Obhajkyne titulu začnú podľa žrebu proti Taiwančankám

SINGAPUR - Výsledok utorňajšieho žrebu štvrťfinálového 1. kola štvorhry na koncoročnom výberovom šampionáte tenistiek BNP Paribas WTA Finals presented by SC Global v Singapure

slovakia

left justify in out

Taiwanské šestky podujatia Čchan Jüng-ťan a Čchan Chao-čching budú súperkami obhajkýň titulu, indicko-švajčiarskeho tandemu Sania Mirzová, Martina Hingisová nasadeného ako druhého, vo štvrťfinálovom 1. kole štvorhry na koncoročnom výberovom šampionáte tenistiek BNP Paribas WTA Finals presented by SC Global v Singapure (23. - 30. októbra, celková dotácia 7 miliónov USD aj s dvojhrou, tvrdý povrch v hale Singapore Indoor Stadium v komplexe Sports Hub). Rozhodol o tom utorňajší žreb. Kuriozitou je, že Hingisová s Mirzovou dávnejšie ukončili svoju spoluprácu, už vtedy však predznamenali, že miestenku medzi elitou využijú na jej jednorazové obnovenie.

Francúzske jednotky "pavúka" Caroline Garciová a Kristina Mladenovicová sa stretnú s osmičkami hierarchie - Nemkou Juliou Görgesovou a Češkou Karolínou Plíškovou, ktorá na WTA Finals hrá aj vo dvojhre a v Bielej skupine v pondelok začala víťazstvom nad Španielkou Garbine Muguruzovou-Blancovou. Zostávajúce štvrťfinálové dvojice sú: Bethanie Matteková-Sandsová, Lucie Šafářová (USA/ČR-3) - Tímea Babosová, Jaroslava Švedovová (Maď./Kaz.-7), resp. Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká (ČR-5) - Jekatarina Makarovová, Jelena Vesninová (Rus.-4).

Šampiónky si odnesú spoločných 500 000 USD brutto a 1500 bodov do renkingu. Deblová súťaž sa začne vo štvrtok a vyvrcholí v nedeľu o 9.00 h SEČ (ak do oboch finále postúpi Plíšková, potom približne po 14.00 h SEČ).

 

Štvorhra - žreb (štvrťfinálové 1. kolo zhora podľa "pavúka"):


Caroline Garciová, Kristina Mladenovicová (Fr.-1) - Julia Görgesová, Karolína Plíšková (Nem./ČR-8)
Bethanie Matteková-Sandsová, Lucie Šafářová (USA/ČR-3) - Tímea Babosová, Jaroslava Švedovová (Maď./Kaz.-7)
Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká (ČR-5) - Jekatarina Makarovová, Jelena Vesninová (Rus.-4)
Čchan Jüng-ťan, Čchan Chao-čching (Taiw.-6) - Martina Hingisová, Sania Mirzová (Švaj./India-2)



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies