WTA: Rybáriková v Sydney proti kvalifikantke, Cibulková so Sevastovovou

NETKY.SK • 6 Január 2018, 11:13 • 2 min
WTA: Rybáriková v Sydney proti kvalifikantke, Cibulková so Sevastovovou

SYDNEY - Niektorá kvalifikantka bude súperkou slovenskej tenistky Magdalény Rybárikovej v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Sydney International v austrálskom Sydney (dotácia 799 000 USD, tvrdý povrch Plexicushion vonku).

slovakia

left justify in out

Dominika Cibulková bude čeliť Lotyške Anastasiji Sevastovovej nasadenej ako ôsmej. Stanovil to sobotňajší žreb. Rybáriková by v prípade prieniku do osemfinále hrala s úspešnou zo súboja Agnieszka Radwanská (Poľ.) - Johanna Kontová (V. Brit.-4). Miestna finalistka spred piatich rokov Cibulková by medzi najlepšími šestnástimi čelila postupujúcej z duelu Jelena Vesninová (Rus.) - Šuaj Pcheng (Čína). Obe Slovenky vstúpia na tomto podujatí do novej sezóny a rozohrajú sa pred melbournskými grandslamovými Australian Open (15. - 28. januára). Jednotkou "pavúka" v dejisku OH 2000 je Španielka Garbine Muguruzová-Blancová, dvojkou Američanka Venus Williamsová a trojkou Lotyška Jelena Ostapenková.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies