WTA Rio de Janeiro: Schmiedlová rozdáva v Riu kanáre, už je vo štvrťfinále

NETKY.SK • 19 Február 2015, 15:33 • 2 min
WTA Rio de Janeiro: Schmiedlová rozdáva v Riu kanáre, už je vo štvrťfinále

RIO DE JANEIRO - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová na turnaji WTA International v brazílskom Riu de Janeiro valcuje jednu súperku za druhou, na ceste do štvrťfinále zdolala vo štvrtok Paulu Ormaecheovú z Argentíny za 54 minút 6:0, 6:2.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročná košická rodáčka ťahala v hlavnej súťaži šnúru 20 víťazných gemov za sebou, pred tým jej posledný vzala v stredu v stretnutí úvodného kola Belgičanka Alison van Uytvancková, keď vyrovnala v prvom sete na 3:3. Odvtedy mladá fedcupová reprezentantka nadelila dva kanáre - jeden sa ušiel Van Uytvanckovej, druhý Ormaecheovej, ktorá odvrátila debakel až v hodine dvanástej za stavu 0:6, 0:5. Schmiedlová zatiaľ dva razy v kariére na oficiálnej medzinárodnej úrovni dala dvojitého kanára: Rumunke Irine-Camelii Begovej v októbri 2013 v Nankingu a Gruzínke Tamari Chalaganidzeovej v októbri 2011 v Jerevane.

 

Slovenka vrátila Juhoameričanke aj s úrokmi vyše roka starú prehru z finále kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA Premier v austrálskom Sydney, kde sa stretli prvý raz na hlavnom okruhu. V Riu de Janeiro ju vo štvrťfinále čaká paraguajská kvalifikantka Verónica Cepedeová-Roygová, ktorá si nečakane poradila v 2. kole s talianskou trojkou pavúka Robertou Vinciovou. 

 

Výsledok štvrtkového stretnutia osemfinálového 2. kola dvojhry na tenisovom turnaji WTA International Rio Open v brazílskom Riu de Janeiro (dotácia 250-tisíc USD, antuka): 

 

Dvojhra - 2. kolo (osemfinále): 
Karolína Schmiedlová (SR-6) - Paula Ormaecheová (Arg.) 6:0, 6:2 za 54 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies