WTA Rím: Willamsové po dvoch rokoch spolu v debli, prehrali hneď na úvod

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 20:11 • 2 min
WTA Rím: Willamsové po dvoch rokoch spolu v debli, prehrali hneď na úvod

RÍM - Trojnásobné olympijské víťazky vo štvorhre sestry Serena a Venus Williamsové sa v pondelok prvýkrát po takmer dvoch rokoch predstavili spolu na tenisovom turnaji.

slovakia

left justify in out

Na podujatí WTA v Ríme prehrali so slovinským párom Andreja Klepačová, Katarina Srebotniková hneď v prvom kole po dvoch setoch 1:6 a 5:7.

 

Williamsové napriek nezdaru plánujú v Riu de Janeiro obhajovať titul spred štyroch rokov v Londýne. Olympijské zlato spolu brali aj v Sydney 2000 a v Pekingu 2008. Na konte majú spolu 21 turnajových titulov. "Dlhšie sme spolu nehrali, ale milujem byť na dvorci s Venus. Je pre mňa najlepšou partnerkou a dúfam, že to isté si ona myslí o mne. Sme skvelý tím. Samozrejme, rady by sme sa predstavili na olympiáde," citovala Serenu oficiálna stránka WTA.

 

Na základe rebríčkového postavenia vo dvojhre by sestrám Williamsovým nemala ujsť miestenka do hlavného olympijského turnaja ani vo štvorhre, informovala stránka ženského profesionálneho okruhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies