WTA Rím: Hantuchová prehrala v 1. kole dvojhry s Puigovou

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 16:50 • 2 min
WTA Rím: Hantuchová prehrala v 1. kole dvojhry s Puigovou

RÍM - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová prehrala v utorňajšom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier 5 Internazionali BNL d´Italia v talianskom Ríme (dotácia 2 120 000 eur, antuka) s 20-ročnou portorickou kvalifikantkou Mónicou Puigovou, 60. v renkingu, v ich premiérovom vzájomnom súboji za 105 minút výsledkovo extravagantne 0:6, 6:4, 0:6. Dvoch "kanárov" v jednom dueli inkasovala prvý raz v kariére.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná 31. hráčka terajšieho svetového rebríčka Hantuchová štartovala vo "večnom meste" 12. raz v kariére. Debutovala v sezóne 2001 a jej miestnym maximom zostáva semifinále edície 2007, v ktorom podľahla Ruske Svetlane Kuznecovovej. 

 

Zverenkyňa Petra Lundgrena Hantuchová neprospela svojej ambícii zotrvať medzi 32 nasadenými hráčkami na blížiacom sa parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros. Teraz bude záležať na výsledkoch iných hráčok počas tohto týždňa. 

Niekdajšia päťka počítačového poradia Hantuchová ťahá šnúru troch nezdarov vrátane neúspechu proti Švajčiarke Romine Oprandiovej v semifinále v marockom Marrákeši. 

 

Popradská rodáčka Hantuchová ešte je v Ríme v deblovej súťaži po boku Chorvátky Mirjany Lučičovej-Baroniovej. V osemfinálovom 2. kole budú čeliť postupujúcim z utorňajšieho zápasu Cara Blacková, Sania Mirzová (Zimb./India-5) - Martina Hingisová, Sabine Lisická (Švaj./Nem.). 

 

Dvojhra - 1. kolo: 
Mónica Puigová (Portor.) - Daniela Hantuchová (SR) 6:0, 4:6, 6:0 za 105 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies