WTA Praha: Šafářová v Prahe s prvým úspechom vo dvojhre od 30. októbra

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 18:34 • 2 min
WTA Praha: Šafářová v Prahe s prvým úspechom vo dvojhre od 30. októbra

PRAHA - Česká tenistka Lucie Šafářová v utorok dosiahla svoj prvý zápasový úspech vo dvojhre od 30. októbra 2015, vtedy premohla Nemku Angelique Kerberovú v základnej skupine na koncoročnom "výberovom" šampionáte WTA Finals v Singapure.

slovakia

left justify in out

Teraz si finalistka parížskeho grandslamového Roland Garros 2015 poradila s Kolumbijčankou Marianou Duqueovou-Marinovou za 122 minút 3:6, 6:3, 6:3 v 1. kole singlovej súťaže na turnaji WTA International J&T Banka Prague Open na antuke v Prahe.

 

Dvadsaťdeväťročná ľavoruká 16. hráčka renkingu dvojhry Šafářová je nasadená ako druhá a v osemfinále v českej metropole bude čeliť porovnateľne univerzálnej krajanke Lucii Hradeckej. Niekdajšia členka singlového Top 5 Šafářová si v septembri poležala s bakteriálnou infekciou v nemocnici a do tejto sezóny vstúpila až koncom februára. Zverenkyňa Roba Steckleyho ťahala šnúru piatich singlových prehier.

Dvojhra - 1. kolo:


Lucie Šafářová (ČR-2) - Mariana Duqueová-Marinová (Kol.) 3:6, 6:3, 6:3 za 122 minút


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies