WTA Petrohrad: Cibulková už je v osemfinále dvojhry

NETKY.SK • 28 Január 2017, 17:23 • 2 min
WTA Petrohrad: Cibulková už je v osemfinále dvojhry

PETROHRAD - Slovenská tenistka Dominika Cibulková už je v osemfinálovom 2. kole dvojhry na turnaji WTA Premier St. Petersburg Ladies Trophy v ruskom Petrohrade (dotácia 776 000 USD, tvrdý povrch v hale).

slovakia

left justify in out

Ako dvojka tohto podujatia totiž má voľný žreb na úvodné kolo. Medzi najlepšími šestnástimi sa stretne s úspešnou z duelu Lotyšky Jeleny Ostapenkovej s niektorou kvalifikantkou.

Na štvrťfinále teoreticky prichádza do úvahy súboj 27-ročnej Bratislavčanky Cibulkovej s ľavorukou ruskou univerzálkou Jekaterinou Makarovovou (začne proti svojej deblovej partnerke Jelene Vesninovej, päťke žrebu), ktorej minulú sobotu podľahla v 3. kole grandslamových Australian Open v Melbourne za 2:53 h 2:6, 7:6 (3), 3:6, pričom priebežne sa pozviechala z manka 2:6, 0:4 a brejkbal k tomu.

Jednotkou "pavúka" pri Neve je Rumunka Simona Halepová, trojkou domáca Svetlana Kuznecovová a štvorkou Američanka Venus Williamsová, túto sobotu neúspešná finalistka spomenutých AO (dvakrát 4:6 so svojou mladšou sestrou Serenou). Talianska obhajkyňa trofeje z vlaňajšej premiéry Roberta Vinciová je šestkou "pavúka" a v 1. kole bude hrať s Maďarkou Tímeou Babosovou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies