WTA Peking: Hantuchová už štvrťfinalistkou štvorhry

NETKY.SK • 1 Október 2013, 14:06 • 2 min
WTA Peking: Hantuchová už štvrťfinalistkou štvorhry

PEKING - Daniela Hantuchová si v párovej súťaži na turnaji WTA China Open v čínskom Pekingu vynahrádza skoré vyradenie z dvojhry - spolu s Američankou Lisou Raymondovou postúpili už do štvrťfinále. V utorňajšom zápase osemfinálového 2. kola zvíťazili za 62 minút 6:3, 6:4 nad nemecko-španielskou dvojicou Sabine Lisická, Anabel Medinová-Garriguesová.

slovakia

left justify in out

Popradská rodáčka v nedeľu v čínskej metropole neprešla úvodným kolom dvojhry a po pondelku je jedinou Slovenkou na turnaji. Hantuchová s Raymondovou nastúpia vo štvrťfinále deblovej súťaže proti Ruske Vere Duševinovej a Španielke Arantxi Parrovej-Santonjovej. Už teraz majú istotu 250 bodov do príslušného rebríčka a spoločnej prémie 30 000 USD.

Výsledok utorňajšieho stretnutia osemfinálového 2. kola štvorhry na turnaji WTA China Open v čínskom Pekingu (Premier Mandatory, dotácia 5 185 625 USD, tvrdý povrch Deco-Turf):

Daniela Hantuchová, Lisa Raymondová (SR/USA) - Sabine Lisická, Anabel Medinová-Garriguesová (Nem./Šp.) 6:3, 6:4 za 62 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies