WTA Peking: Cibulková už je v 2. kole dvojhry

NETKY.SK • 30 September 2016, 12:56 • 2 min
WTA Peking: Cibulková už je v 2. kole dvojhry

PEKING - Slovenská tenistka Dominika Cibulková už je v 2. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Mandatory China Open v čínskom Pekingu (dotácia 6 289 521 USD, tvrdý povrch).

slovakia

left justify in out

Voľný žreb na 1. kolo získala ako semifinalistka z tohtotýždňového Wu-chanu. Rovnaké privilégium majú aj jej súperka medzi najlepšími štyrmi Svetlana Kuznecovová z Ruska, Češka Petra Kvitová a Rumunka Simona Halepová.

Dvadsaťsedemročná Bratislavčanka Cibulková je v čínskej metropole desiatkou "pavúka", v 2. kole bude čeliť úspešnej z duelu Alizé Cornetová (Fr.) - Shelby Rogersová (USA). Na osemfinálové 3. kolo sa podľa žrebu a nasadenia teoreticky črtá Slovenkin duel so španielskou sedmičkou turnaja Carlou Suárezovou-Navarrovou, pričom v tejto sekcii je aj Švajčiarka Belinda Bencicová.

Jednotkou v Pekingu je líderka renkingu Angelique Kerberová z Nemecka, dvojkou španielska obhajkyňa titulu Garbine Muguruzová-Blancová, trojkou Poľka Agnieszka Radwanská a štvorkou spomenutá Halepová. Zaujímavými duelmi v 1. kole budú napríklad derby Jelena Vesninová (Rus.) - Jekaterina Makarovová (Rus.) a Karolína Plíšková (ČR-5) - Lucie Šafářová (ČR).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies