WTA Peking: Cibulková si zmeria sily s Keysovou, Hantuchová proti Na Li

NETKY.SK • 27 September 2013, 13:13 • 2 min
WTA Peking: Cibulková si zmeria sily s Keysovou, Hantuchová proti Na Li

PEKING - Americká tenistka Madison Keysová bude súperka Dominiky Cibulkovej v 1. kole budúcotýždňovej hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA China Open v čínskom Pekingu (Premier Mandatory, dotácia 5 185 625 USD, tvrdý povrch Deco-Turf). Rozhodol o tom piatkový žreb. Papierovo veľmi náročná úloha v podobe domácej grandslamovej šampiónky Na Li nasadenej ako štvrtej čaká na Danielu Hantuchovú. Magdaléna Rybáriková nastúpi proti niektorej z úspešných kvalifikantiek.

slovakia

left justify in out

Cibulková teoreticky smeruje na Poľku Agnieszku Radwanskú nasadenú ako tretiu (ak Krakovčanka na úvod prekoná Švajčiarku Stefanie Vögeleovú). Trojke tohto podujatia podľahla na aktuálnom turnaji v Tokiu v osemfinálovom 3. kole. Hantuchová by si v prípade úspechu zmerala v 2. kole sily s postupujúcou z duelu Bojana Jovanovská (Srb.) - Sorana Cirsteová (Rum.). Rybáriková by medzi najlepšími 32 hrala s úspešnou zo zápasu Sloane Stephensová (USA-11) - Aleksandra Wozniaková (Kan.).

Jednotka tohto prestížneho podujatia je líderka svetového rebríčka Serena Williamsová z USA, dvojka Bieloruska Viktoria Azarenková, obhajkyňa titulu. Voľný žreb v 1. kole majú semifinalistky z Tokia - Dánka Caroline Wozniacka, Nemka Angelique Kerberová, Češka Petra Kvitová a Američanka Venus Williamsová. Šampiónka získa prémiu 860 000 USD a 1000 bodov do renkingu, čo je polovica hodnoty grandslamového triumfu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies