WTA Peking: Azarenková uznala, že nebola dostatočne pripravená

NETKY.SK • 30 September 2013, 17:20 • 2 min
WTA Peking: Azarenková uznala, že nebola dostatočne pripravená

PEKING - Dvojka svetového rebríčka tenistiek Viktoria Azarenková na druhom turnaji za sebou nezvládla hneď vstupnú prekážku. Po pondelňajšej prehre 4:6, 6:2, 4:6 s Nemkou Andreou Petkovicovou v 1. kole v Pekingu uznala, že obdobie po newyorskom grandslamovom vrchole jej nevyšlo.

slovakia

left justify in out

"Asi som si mala dopriať dlhšiu pauzu a dôkladne sa pripraviť. Mám pocit, že som dnes nebola pripravená hrať. Nemôžem poprieť, že mi chýbal tréning. Je len moja chyba, že po US Open som nevenovala dostatočnú pozornosť manažovaniu času a starostlivosti o zdravie," vyhlásila 24-ročná Azarenková, ktorá minulý týždeň v Tokiu pri svojom vstupe do turnaja podľahla inej bývalej jednotke renkingu, Američanke Venus Williamsovej (2:6, 4:6), a posťažovala sa na celkovú slabosť zrejme pod vplyvom pokazenej stravy.

Zverenkyňa Samuela Sumyka Azarenková štartovala v čínskej metropole ako obhajkyňa trofeje. "Dnes v tom bolo veľa emócií, pretože som sa cítila frustrovane. Nerobila som tie správne veci. Navyše, na podaní som bola mimo rytmu, pretože skúšam nové prvky," prezradila Bieloruska, ktorá spáchala 15 dvojchýb. Petkovicová, ktorá sa v druhom sete nechala ošetriť pre nával malátnosti, si v 2. kole zmeria sily s Ruskou Svetlanou Kuznecovovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies