WTA Pattayi: Kuznecovová s 500. triumfom vo dvojhre

NETKY.SK • 28 Január 2014, 12:26 • 2 min
WTA Pattayi: Kuznecovová s 500. triumfom vo dvojhre

PATTAYA - Ruská tenistka Svetlana Kuznecovová dosiahla svoj jubilejný 500. zápasový úspech vo dvojhre na hlavnej profesionálnej úrovni.

slovakia

left justify in out

Podarilo sa jej to v thajskej Pattayi, kde v 1. kole premohla Číňanku Šuaj Čang 6:0, 7:6 (3). Informáciu priniesla internetová stránka Tenisovej asociácie žien (WTA).

Dvadsaťosemročná Petrohradčanka Kuznecovová, kedysi druhá vo svetovom rebríčku (momentálne figuruje na 29. pozícii), je dvojnásobná grandslamová šampiónka a teraz desiata aktívna hráčka v Klube 500. Do prominentnej spoločnosti ďalej patria Venus Williamsová, Serena Williamsová, Tamarine Tanasugarnová, Jelena Jankovičová, Francesca Schiavoneová, Naďa Petrovová, Flavia Pennettová, Daniela Hantuchová a Maria Šarapovová. 

Z 300. úspechu v singli sa v Pattayi radovala česká univerzálka Andrea Hlaváčková, zdolala Španielku Estrellu Cabezovú-Candelovú 6:2, 6:4. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona