WTA Pattaya: Lisická má zranené rameno, v turnaji nepokračuje

NETKY.SK • 28 Január 2014, 14:45 • 2 min
WTA Pattaya: Lisická má zranené rameno, v turnaji nepokračuje

PATTAYA - Nehrajúca kapitánka nemeckého tímu Barbara Rittnerová má v stredu 29. januára oznámiť nomináciu na bratislavský zápas so Slovenkami vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny Pohára federácie 2014 tenisových reprezentačných družstiev žien a pravdepodobne ju nepotešila správa o odhlásení Sabine Lisickej z turnaja WTA v Pattayi.

slovakia

left justify in out

Najvyššie nasadená hráčka nepokračuje na podujatí pre zranenie pravého ramena, ktoré dostalo zabrať v pondelkovom dvojhodinovom súboji s víťaznou bodkou proti Chorvátke Donne Vekičovej. Po trojsetovej bitke Nemka priznala, že rameno je prakticky vôbec nedovoľovalo podávať. "Bolo to úplne očividné. V druhom a treťom sete som nebola schopná poriadneho servisu. Milujem tento turnaj, najmä po vlaňajšom finále som mierila ešte vyššie. Včera som dala do zápasu všetko a dúfala som, že cez noc to prejde, ale nestalo sa. Teraz sa v prvom rade musím dať dokopy. Doma navštívim lekárov a od toho sa budú odvíjať moje ďalšie plány," citoval Lisickú web sport24.co.za. Lisickej odstúpenie poslalo do štvrťfinále bez boja Češku Andreu Hlaváčkovú.

Sabine Lisická a Angelique Kerberová mali tvoriť základ nemeckého tímu pre bratislavský súboj 8. - 9. februára. "Bez diskusie budú pri tom. O zvyšku ešte budem trocha premýšľať," skonštatovala pre portál Tennis.deRittnerová, ktorá podľa spomenutého webu bude voliť z okruhu Andrea Petkovicová, Mona Barthelová, Julia Görgesová, Annika Becková a Anna-Lena Grönefeldová.

Kapitán Sloveniek Matej Lipták rovnako v stredu oznámi svoju zostavu na tlačovej besede o 11.00 h v NTC, teda v dejisku duelu. V každom tíme potom môžu nastať dve zmeny pred žrebom programu, ten sa uskutoční v piatok 7. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies