WTA Pattaya: Hantuchová suverénne do semifinále dvojhry

NETKY.SK • 13 Február 2015, 13:14 • 2 min
WTA Pattaya: Hantuchová suverénne do semifinále dvojhry

PATTAYA - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová zvíťazila v piatkovom štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA International v thajskej Pattayi nad Číňankou Tuan Jing-jing jasne 6:3, 6:0 za 60 minút.

slovakia

left justify in out

Postupujúca rozhodla o triumfe šnúrou siedmich víťazných gemov od stavu 5:3 v úvodom sete. Súperkou 31-ročnej popradskej rodáčky, 73. vo svetovom rebríčku, v sobotňajšom semifinále bude Novozélanďanka Marina Erakovicová, ktorá vo štvrťfinále prekonala ruskú držiteľku voľnej karty Veru Zvonarevovú. Proti 25-ročnej Tuan Jing-jing (130.) nastúpila Hantuchová prvý raz, s 26-ročnou Erakovicovou (85.) si zmeria sily piatykrát, bilancia je vyrovnaná 2:2. Naposledy vlani na tvrdom povrchu v Paríži Slovenka zvíťazila po skreči Novozélanďanky.

 

Zverenkyňa Carlosa Rodrígueza Hantuchová hrá v Pattayi štvrtý raz. V sezónach 2011 a 2012 získala na tomto podujatí titul, v roku 2013 sa lúčila v osemfinále. Má teda miestnu zápasovú bilanciu 13:1. Aktuálne má istotu 110 bodov do hodnotenia a prémie 11 500 amerických dolárov. 

 

Držiteľka 6 singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne Hantuchová je v semifinále premiérovo od vlaňajšieho apríla: vtedy na antuke v marockom Marrákeši nestačila na Švajčiarku Rominu Oprandiovú. 

Výsledok piatkového stretnutia štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA International PTT Thailand Open v thajskej Pattayi (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch) 

Dvojhra - štvrťfinále: 
Daniela Hantuchová (SR) - Tuan Jing-jing (Čína) 6:3, 6:0 za 60 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies