WTA New Haven: Kvalifikantka Rybáriková proti Pennettovej

NETKY.SK • 24 August 2015, 15:29 • 2 min
WTA New Haven: Kvalifikantka Rybáriková proti Pennettovej

NEW HAVEN - Talianska tenistka Flavia Pennettová bude súperkou slovenskej kvalifikantky Magdalény Rybárikovej v pondelňajšom zápase 1. kola hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Connecticut Open presented by United Technologies na tvrdom povrchu v americkom New Havene.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom dodatočný žreb rozdelenia kvalifikantiek. Duel sa začne približne po 21.00 h SELČ. Postupujúca v osemfinále vyzve úspešnú zo stretnutia Timea Bacsinszká (Švaj.-6) - Caroline Garciová (Fr.).


Dvadsaťšesťročná piešťanská rodáčka Rybáriková, 79. v renkingu, má proti 33-ročnej univerzálke Pennettovej (26.) bilanciu 1:2 od debaklu 2:6, 0:6 z 2. kola tohtoročného parížskeho antukového grandslamového Roland Garros. Jediný úspech dosiahla ešte v sezóne 2009 v tasmánskom Hobarte.


Už v nedeľu postúpila do osemfinále v New Havene Dominika Cibulková, bude v ňom hrať s lepšou zo súboja Kristina Mladenovicová (Fr.) - Sara Erraniová (Tal.-8).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies