WTA New Haven: Kučovú zradilo koleno, kvalifikáciu US Open však asi stihne

NETKY.SK • 20 August 2016, 17:12 • 2 min
WTA New Haven: Kučovú zradilo koleno, kvalifikáciu US Open však asi stihne

NEW HAVEN - Slovenská tenistka Kristína Kučová v piatok nedohrala 1. kolo kvalifikácie na turnaji WTA Premier Connecticut Open presented by United Technologies na tvrdom povrchu v americkom New Havene pre zranenie pravého kolena.

slovakia

left justify in out

 Indispozícia predbežne neohrozuje jej štart v budúcotýždňovej kvalifikácii newyorských grandslamových US Open.

"Stalo sa mi to počas zápasu pri loptičke, ktorá napokon bola poslednou. Mala som tento problém aj v Montreale. Vedela som teda, čo sa deje. Nechcela som riskovať a pokračovať. Pre istotu som podstúpila magnetickú rezonanciu. Našťastie, nič som si v tom kolene nejako vážnejšie nepoškodila. Budem sa snažiť zregenerovať, aby som mohla hrať na US Open," uviedla pre agentúru SITA 26-ročná Bratislavčanka "Kika" Kučová, koncom júla ako kvalifikantka senzačná semifinalistka hlavnej singlovej súťaže v Montreale.

Kristína Kučová, držiteľka ocenenia Prelom mesiaca WTA, momentálne figuruje už na 78. priečke v renkingu, ale pri uzávierke newyorských prihlášok ešte nebola dostatočne vysoko v hodnotení na štart priamo v "main draw". V piatok podala ruku Španielke Lare Arruabarrenovej-Vecinovej za stavu 5:7, 5:3.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies