WTA New Haven: Cibulková sa odhlásila z New Havenu

NETKY.SK • 20 August 2016, 15:20 • 2 min
WTA New Haven: Cibulková sa odhlásila z New Havenu

NEW HAVEN - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa odhlásila z budúcotýždňového turnaja WTA Premier Connecticut Open presented by United Technologies na tvrdom povrchu v americkom New Havene.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná Bratislavčanka sa teda najbližšie predstaví až na newyorských grandslamových US Open (29. augusta - 11. septembra). Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulková vynechala pre zápal v oblasti ľavej päty OH v Riu de Janeiro. Vo štvrtok prehrala v osemfinálovom 3. kole v Cincinnati s Maďarkou Tímeou Babosovou 6:4, 3:6, 1:6. V New Havene z už vyžrebovaného "pavúka" hlavnej singlovej súťaže ubudli Britka Johanna Kontová (dolná časť chrbtice) a Rusky Svetlana Kuznecovová (pravé rameno) a Anastasia Pavľučenkovová (natiahnuté chrbtové svalstvo).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies