WTA New Haven: Cibulková proti Petkovicovej, Rybáriková s kvalifikantkou

NETKY.SK • 18 August 2014, 08:25 • 2 min
WTA New Haven: Cibulková proti Petkovicovej, Rybáriková s kvalifikantkou

NEW HAVEN - Posledný prípravný turnaj pred US Open v americkom New Havene (dotácia 710 000 USD, tvrdý povrch) absolvujú aj dve slovenské tenistky Dominika Cibulková a Magdaléna Rybáriková.

slovakia

left justify in out

Svetová trinástka Cibulková bude nasadenou päťkou a štartuje vďaka voľnej karte. V 1. kole si v pondelok zmeria sily s ďalšou držiteľkou voľnej karty, Nemkou Andreou Petkovicovou. Súperkou Magdalény Rybárikovej (68. v rebríčku WTA) rovnako v pondelkovom súboji 1. kola bude španielska kvalifikantka Silvia Solerová-Espinosová, ktorá vo finále eliminácie vyradila Estónku Kaiu Kanepiovú.

 

Cibulková v príprave na US Open vyhrala na troch turnajoch len jeden zápas, aj preto sa rozhodla požiadať o voľnú kartu v New Havene. "Chcem pred US Open odohrať ešte nejaké súboje, a hoci v prvom kole mám ťažkú súperku Andreu Petkovicovú, každý zápas je dobrý," povedala Cibulková v rozhovore pre SME. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies