WTA New Haven: Cibulková po veľkom boji do osemfinále

NETKY.SK • 24 August 2015, 06:46 • 2 min
WTA New Haven: Cibulková po veľkom boji do osemfinále

NEW HAVEN - Slovenská tenistka Dominika Cibulková postúpila do osemfinále dvojhry na turnaji WTA Premier v americkom New Havene na tvrdom povrchu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná Bratislavčanka si v nedeľu v 1. kole poradila po vyše trojhodinovom boji s Bulharkou Cvetanou Pironkovovou 7:6 (8), 6:7 (5), 6:3. Cibulková upravila vo vzájomnej bilancii na 9:2, súperke vrátila prehru z tohtoročného turnaja v Eastbourne. Finalistku Australian Open 2014 v osemfinále čaká lepšia zo zápasu Kristina Mladenovicová (Fr.) - Sara Erraniová (Tal.-8).


Cibulková získala prvý set v tajbrejku napriek tomu, že v ňom zaostávala už 1:5 a odvrátila jeden setbal. V druhom dejstve prehrávala už 1:5, dokázala však vyrovnať a neskôr v skrátenej hre zmazala Pironkovovej dva setbaly, no tretí už Bulharka zužitkovala. V rozhodujúcom treťom sete síce Cibulková za stavu 2:2 prišla o servis, ale následne vyhrala štyri hry po sebe a radovala sa z postupu.

Dvojhra - 1. kolo:
Dominika Cibulková (SR) - Cvetana Pironkovová (Bul.) 7:6 (8), 6:7 (5), 6:3 za 194 minút

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona