WTA Nan-Ťing: Gajdošovej sa zatiaľ darí pri návrate po mononukleóze

NETKY.SK • 29 Október 2013, 13:42 • 2 min
WTA Nan-Ťing: Gajdošovej sa zatiaľ darí pri návrate po mononukleóze

NAN-ŤING - Bratislavskej rodáčke s austrálskou reprezentačnou súčasnosťou Jarmile Gajdošovej sa zatiaľ darí pri návrate do tenisového diania po polročnej nútenej prestávke pre mononukleózu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná niekdajšia 25. hráčka svetového rebríčka, momentálne 300. v renkingu, ako kvalifikantka postúpila už do osemfinále hlavnej súťaže dvojhry na challengerovom turnaji WTA 125K series v čínskom Nan-ťingu. Gajdošová v utorok zvíťazila v 1. kole nad thajskou "lucky loserkou" Peagtarn Plipuechovou za 79 minút 6:3, 6:4. Medzi najlepšími šestnástimi bude čeliť Japonke Misaki Doiovej nasadenej ako šiestej. Víťazka miešanej štvorhry po boku krajana Matthewa Ebdena na januárových melbournských grandslamových Australian Open Gajdošová naposledy hrala v apríli v Pohári federácie vo Švajčiarsku, o ochorení informovala v polovici mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies