WTA MS: Pennettová zdolala v červenej skupine Radwaňskú

NETKY.SK • 27 Október 2015, 10:37 • 2 min
WTA MS: Pennettová zdolala v červenej skupine Radwaňskú

SINGAPUR - Talianska tenistka Flavia Pennetová si na MS WTA Tour v Singapure pripísala na konto prvé víťazstvo. Šampiónka US Open zdolala v úvodnom utorňajšom zápase červenej skupiny ako nasadená sedmička Poľku Agnieszku Radwaňskú 7:6 (5), 6:4 a posilnila si šance na postup do semifinále, V druhom súboji nastúpili proti sebe najvyššie nasadená Rumunka Simona Halepová a Ruska Maria Šarapovová.

slovakia

left justify in out

Pennetová prehrávala v prvom sete 3:5, podarilo sa jej však otočiť na 6:5 a uspieť v tajbrejku. O osude druhého dejstva rozhodol brejk v siedmom geme. "Dôležitá bola koncovka prvého setu. Od stavu 3:5 som bola maximálne koncentrovaná na každú loptičku a hrala som agresívne, čo rozhodlo o mojom triumfe. Ak hráte proti Age, nemôžete jej dať veľa času na prípravu úderov. V kľúčových momentoch mi dnes pomohlo podanie. Chcela by som sa poďakovať fanúšikom za podporu, boli skvelí. Na singlovom šampionáte WTA Tour štartujem prvýkrát a naozaj si to v Singapure užívam," povedala vysmiata Talianka v prvom interview priamo na kurte.

 

MS WTA Tour - červená skupina:

Flavia Pennetová (7-Tal.) - Agnieszka Radwaňská (5-Poľ.) 7:6 (5), 6:4

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies