WTA Moskva: Rybáriková prešla úspešne prvým kolom

NETKY.SK • 15 Október 2013, 10:58 • 2 min
WTA Moskva: Rybáriková prešla úspešne prvým kolom

MOSKVA 15. októbra (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková zvíťazila v utorkovom stretnutí úvodného kola dvojhry na turnaji WTA Kremlin Cup by Bank of Moscow v Moskve (Premier, dotácia 795 707 USD, tvrdý povrch RuKortHard v hale) nad domácou držiteľkou voľnej karty Xeniou Pervakovou 7:5, 6:2.

slovakia

left justify in out

Druhý vzájomný zápas týchto dvoch súperiek trval 83 minút. Slovenka v ňom nadviazala na dva roky starý triumf z pražskej antuky a postúpila do osemfinálového 2. kola, kde si zmeria sily s Rumunkou Simonou Halepovou nasadenou ako piatou. Bez ohľadu na výsledok má vo vrecku prémiu 10 886 amerických dolárov a k tomu 60 bodov do singlového rebríčka. V utorok zasiahnu do diania na turnaji aj ďalšie dve slovenské tenistky Dominika Cibulková a Daniela Hantuchová, obe začnú proti kvalifikantkám.

Dvojhra - 1. kolo: 
Magdaléna Rybáriková (SR) - Xenia Pervaková (Rus.) 7:5, 6:2 za 83 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona