WTA Montreal: Hantuchovej stop vo dvojhre aj štvorhre

NETKY.SK • 6 August 2014, 08:02 • 2 min
WTA Montreal: Hantuchovej stop vo dvojhre aj štvorhre

MONTREAL - Len niekoľko hodín trvalo v utorok účinkovanie slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej na turnaji WTA Premier 5 Rogers Cup v kanadskom Montreale (dotácia 2 440 070 USD, tvrdý povrch).

slovakia

left justify in out

Skúsená 31-ročná Slovenka najprv podľahla v úvodnom kole dvojhry bývalej svetovej jednotke Dánke Caroline Wozniackej (11.) hladko 1:6, 1:6. V stretnutí, ktoré trvalo iba 61 minút, prehrala slovenská hráčka celkovo šesťkrát svoje podanie. Ide o druhú najťažšiu prehru Hantuchovej v tejto sezóne. Koncom januári na halovom turnaji v Paríži prehrala v osemfinále s Ruskou Mariou Šarapovovou 0:6, 1:6.

 

Po prehre vo dvojhre sa Hantuchová rozlúčila s podujatím v Montreale aj v deblovej súťaži. Vo dvojici so Španielkou Arantxou Parrovou-Santonjovou podľahli rusko-českému duu Anastasia Pavľučenkovová - Lucie Šafářová za 94 minút 4:6, 6:7 (5). 

Dvojhra - 1. kolo: 
Caroline Wozniacka (Dán.-11) - Daniela Hantuchová (SR) 6:1, 6:1 za 67 minút 

Štvorhra - 1. kolo: 
Anastasia Pavľučenkovová, Lucie Šafářová (Rus./ČR) - Daniela Hantuchová, Arantxa Parrová-Santonjová (SR/Šp.) 6:4, 7:6 (5) za 94 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies