WTA Montreal: Agnieszka Radwanská tretíkrát v rade zdolala Venus Williamsovú

NETKY.SK • 10 August 2014, 23:13 • 2 min
WTA Montreal: Agnieszka Radwanská tretíkrát v rade zdolala Venus Williamsovú

MONTREAL - Poľka Agnieszka Radwanská sa stala víťazkou singlovej súťaže na tenisovom turnaji WTA Premier 5 Rogers Cup v kanadskom Montreale (dotácia 2 440 070 USD, tvrdý povrch).

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom finále si trojka "pavúka" poradila s nenasadenou Američankou Venus Williamsovou za 82 minút 6:4, 6:2. V deviatom vzájomnom súboji, prvom mája 2012, upravila poľská tenistka bilanciu s americkou súperkou na 4:5 a dosiahla tretí triumf nad Venus v rade. Dvadsaťpäťročná Krakovčanka za turnajový triumf získala 900 bodov do príslušného rebríčka a šek na 467 300 dolárov. Zdolaná finalistka si pripíše 585 bodov a odmenu 227-tisíc USD. 

 

"Venus, bol to skvelý zápas. A nielen dnešný, ale všetky tvoje na tomto turnaji. Ja mám za sebou ďalší výnimočný týždeň. Hrala som tu aj v predchádzajúcich rokoch, dostala som sa aj do semifinále, no stále som sa pokúšala o viac. Konečne sa mi to podarilo. Vždy som mala rada Kanadu, no po dnešku ju milujem," cituje oficiálny web okruhu WTA Agnieszku Radwanskú. 

Výsledok nedeľňajšieho finále dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier 5 Rogers Cup v kanadskom Montreale (dotácia 2 440 070 USD, tvrdý povrch): 

Dvojhra - finále: 
Agnieszka Radwanská (Poľ.-3) - Venus Williamsová (USA) 6:4, 6:2 za 82 minút 

Štvorhra - finále: 
Sara Erraniová, Roberta Vinciová (Tal.-1) - Cara Blacková, Sania Mirzová (Zimb./India-4) 7:6 (4), 6:3 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies