WTA Monterrey: Ivanovičová zdolala vo finále krajanku Jakšičovú

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 10:02 • 2 min
WTA Monterrey: Ivanovičová zdolala vo finále krajanku Jakšičovú

MONTERREY - Srbka Ana Ivanovičová sa stala víťazkou tenisového turnaja WTA na tvrdom povrchu v mexickom Monterrey. Vo finále zdolala krajanku Jovanu Jakšičovú 6:2, 6:1 a vybojovala si tento rok druhý titul.

slovakia

left justify in out

Víťazka grandslamového Roland Garros 2008 triumfovala už v úvode sezóny v novozélandskom Aucklande. Prvýkrát od roku 2010 získala Ivanovičová v jednej sezóne viac ako jeden turnajový úspech. Celkovo je to pre Ivanovičovú trinásty titul na okruhu WTA. Jakšičová odohrala prvé finále na okruhu WTA. 

Výsledky nedeľňajších finále dvojhry a štvorhry na tenisovom turnaji WTA International Abierto Monterrey presentado por Afirme v mexickom Monterrey (dotácia 500 000 USD, tvrdý povrch Plexipave vonku): 

Dvojhra - finále: 
Ana Ivanovičová (Srb.-2) - Jovana Jakšičová (Srb.) 6:2, 6:1 

Štvorhra - finále: 
Megan Moultonová-Levyová, Darija Juraková (USA/Chor.-3) - Timea Babosová, Oľga Govorcovová (Maď./Bielor.-1) 7:6 (5), 3:6, 11:9 (zápasový tajbrejk)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies