WTA Miami: Schmiedlová v 2. kole nestačila na Radwanskú

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 18:55 • 2 min
WTA Miami: Schmiedlová v 2. kole nestačila na Radwanskú

Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová prehrala vo štvrtkovom zápase 2. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Mandatory Miami Open v americkom Miami na Floride so siedmou nasadenou poľskou súperkou Agnieszkou Radwanskou za 101 minút 4:6, 5:7. Pre hráčky to bol prvý vzájomný duel.

slovakia

left justify in out

Schmiedlová nezačala ideálne, prehrala si dve podania a zakrátko zaostávala už 0:3. Potom síce získala jeden rebrejk a následne upravila na 2:4, ale skúsenejšia protivníčka napokon dotiahla prvý set do víťazného konca. V druhom dejstve 20-ročná Košičanka síce viedla 2:0, ale Radwanská šnúrou víťazných gemov otočila na 4:2. Slovenka sa potom odhodlala k obratu a naklonila misky váh na svoju stranu (5:4). Za stavu 5:5 však Schmiedlová prehrala svoj servis a Radwanská čistou hrou dopodávala k postupu do ďalšieho kola. 

 

Karolína Schmiedlová si za svoje vystúpenie v Miami pripíše 35 bodov do singlového rebríčka a odnesie prémiu vo výške 17 100 amerických dolárov. 

Výsledok štvrtkového stretnutia 2. kola dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Mandatory Miami Open v americkom Miami na Floride (tvrdý povrch Laykold, dotácia 5 381 235 USD): 

 

Dvojhra - 2. kolo: 
Agnieszka Radwanská (Poľ.-7) - Karolína Schmiedlová (SR) 6:4, 7:5 za 101 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies