WTA Miami: Cibulková aj Hantuchová už sú v 2. kole dvojhry

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 11:00 • 2 min
WTA Miami: Cibulková aj Hantuchová už sú v 2. kole dvojhry

MIAMI - Slovenské tenistky Dominika Cibulková a Daniela Hantuchová už sú v 2. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Mandatory Sony Open Tennis v Miami na Floride (dotácia 5 427 105 USD, tvrdý povrch Laykold). Ako nasadené majú v 1. kole voľný žreb.

slovakia

left justify in out

Desiatka "pavúka" Cibulková bude medzi najlepšími 64 čeliť úspešnej zo zápasu Yvonne Meusburgerová (Rak.) - Lourdes Domínguezová-Linová (Šp.). Hantuchovú nasadenú ako tridsiatu prvú vyzve postupujúca z duelu Anett Kontaveitová (Est.) - Madison Keysová (USA).

Magdaléna Rybáriková sa v 1. kole stretne s Portoričankou Mónicou Puigovou o možnosť preveriť Dánku Caroline Wozniacku. Karolína Schmiedlová si zahrá s Holanďankou Indy de Vroomeovou, víťazka narazí na Američanku Venus Williamsovú, víťazku ročníkov 1998, 1999 a 2001. 

 

Jednotkou podujatia je mladšia zo sestier Williamsových - obhajkyňa titulu Serena, dvojkou Číňanka Na Li, trojkou Poľka Agnieszka Radwanská a štvorkou Ruska Maria Šarapovová. Šampiónka si odnesie 1000 bodov do svetového rebríčka a prémiu 787 000 dolárov. 

V dvojkolovej kvalifikácii si zo Sloveniek zahrá Jana Čepelová. Ako jednotka bude v pondelok približne po 18.00 h SEČ bojovať s Češkou Andreou Hlaváčkovou. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona