WTA Miami: Čepelová prehrala v kvalifikácii, ale zahrá si o 3. kolo

NETKY.SK • 21 Marec 2014, 16:31 • 2 min
WTA Miami: Čepelová prehrala v kvalifikácii, ale zahrá si o 3. kolo

MIAMI - Košičanka nastúpi ako tzv. lucky loserka v 2. kole "main draw" proti austrálskej držiteľke voľnej karty Casey Dellacquovej.

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Jana Čepelová v utorok prehrala vo finále dvojkolovej kvalifikácie turnaja WTA Premier Mandatory Sony Open Tennis v americkom Miami na Floride s Holanďankou Kiki Bertensovou, ale v piatok približne po 19.00 h SEČ si zahrá o postup hneď do 3. kola hlavnej súťaže dvojhry.

 

Košičanka nastúpi ako tzv. lucky loserka v 2. kole "main draw" proti austrálskej držiteľke voľnej karty Casey Dellacquovej. Nahradila Rumunku Simonu Halepovú a vzhľadom na jej nasadenie na šiestom mieste prevzala aj voľný žreb na 1. kolo. 

Halepová podľa rumunského portálu Hot News s odvolaním sa na hráčkinho otca Stereho podstúpila drobný zákrok v súvislosti s bolestivo zarastajúcim nechtom. 

 

V Miami v piatok nenastúpi ani Ruska Alisa Klejbanovová, bez boja to posunulo do 3. kola Číňanku Na Li. Všetky spomenuté zmeny už sú zahrnuté do príslušnej sekcie ukazovateľa skóre Tenisovej asociácie žien (WTA). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies