WTA Madrid: Šarapovová neobháji v Madride, do finále Kuznecovová

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 12:58 • 2 min
WTA Madrid: Šarapovová neobháji v Madride, do finále Kuznecovová

MADRID - Ruská tenistka Maria Šarapovová ako tretia nasadená neobháji trofej na turnaji WTA Premier Mandatory Mutua Madrid Open v španielskom Madride (dotácia 4 185 405 eur, antuka), keď v piatkovom semifinále dvojhry prekvapujúco prehrala s nenasadenou krajankou Svetlanou Kuznecovovou za 92 minút 2:6, 4:6.

slovakia

left justify in out

Víťazka zápasu Kuznecovová upravila vo vzájomnej bilancii na 5:8, predtým zdolala Šarapovovú v roku 2008 v Indian Wells.

 

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Leningradu Kuznecovová bude mať šancu na triumf na hlavnej profesionálnej úrovni po viac ako roku a pol, keď sa v októbri 2013 radovala na domácom podujatí v Moskve. Dvojnásobná grandslamová víťazka pri tom nemala v Madride dlho na ružiach ustlané, v predchádzajúcich piatich ročníkoch sa nedostala ďalej ako do tretieho kola. Na turnajoch tohto rangu naposledy triumfovala v roku 2009 v čínskom Pekingu. Kuznecovová sa vo finále stretne s úspešnou zo súboja Serena Williamsová (USA-1) - Petra Kvitová (ČR-4). 

 

Výsledok piatkového stretnutia semifinále dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Mandatory Mutua Madrid Open v španielskom Madride (dotácia 4 185 405 eur, antuka): 

 

Dvojhra - semifinále: 
Svetlana Kuznecovová (Rus.) - Maria Šarapovová (Rus.-3) 6:2, 6:4 

 

Zostávajúci program semifinále: 
Serena Williamsová (USA-1) - Petra Kvitová (ČR-4) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies