WTA Madrid Open: Serena obhájila titul

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 16:06 • 2 min
WTA Madrid Open: Serena obhájila titul

MADRID - Americká tenistka Serena Williamsová po roku opäť vyhrala turnaj WTA v Madride (dotácia 4,03 mil. eur, antuka), keď si v nedeľňajšom finále dvojhry poradila s Ruskou Mariou Šarapovovou v dvoch setoch 6:1, 6:4. Pre mladšiu zo sesterského dua to bol jubilejný 50. titul na profesionálnom ženskom okruhu, vďaka ktorému si udržala postavenie jednotky vo svetovom rebríčku.

slovakia

left justify in out

Serene Williamsovej sa vo vzájomných zápasoch so Šarapovovou darí, pri pätnástej konfrontácii to bol už jej trinásty triumf. Jediné dve prehry Američanky sa pritom zrodili ešte v roku 2004. Tridsaťjedenročná Serena Williamsová dosiahla premiérový triumf na klasickej červenej antuke od jej víťazstva v roku 2002 na grandslamovom turnaji Roland Garros. Vo finále ťažila najmä zo skvelých returnov, ktorými účinne "zabíjala" podania súperky. Tej servis vôbec nevychádzal a nemala sa o čo oprieť ani v iných herných činnostiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies