WTA: Kontroverzná štvorhra v Bogote, Duqueová-Marinová: Dejú sa zlé veci

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 17:29 • 2 min
WTA: Kontroverzná štvorhra v Bogote, Duqueová-Marinová: Dejú sa zlé veci

BOGOTA - Kontroverziu vyvolal zdanlivo úplne radový pondelňajší zápas štvorhry na turnaji WTA International Claro Open Colsanitas na antuke v kolumbijskej Bogote.

slovakia

left justify in out

Španielka Lourdes Domínguezová-Linová a domáca Mariana Duqueová-Marinová prehrali v 1. kole 6:4, 3:6, 6:10 (zápasový tajbrejk) so švajčiarsko-americkým tandemom Amra Sadikovicová, Maria Sanchezová, cítia sa poškodene.

"Ešte som nezažila, aby niekto prišiel na kurt o 25 minút neskôr a neprehral W.O." napísala Duqueová-Marinová prostredníctvom twitteru. "Dejú sa zlé veci a karavána ide ďalej. Jediný, komu sa niečo stane, sú hráčky," povzdychla si Domínguezová-Linová.

Španielka pre Punto de Break objasnila, že zápas prerušili pre dážď. Neskôr organizátori v predstihu oznámili pokračovanie od 16.15 h miestneho času. Na kurte sa však v stanovenom objavila len trojica bez Sanchezovej, ktorá opustila areál a taxíkom sa náhlila nazad. Nedodržala 15-minútový pravidlami stanovený limit, podľa Domínguezovej-Linovej meškala presne 32 minút, ale napriek tomu sa pokračovalo.

"Mali sme vyhrať skrečom, také sú pravidlá. Samozrejme, že oni si niečo vymyslia, aby si zachovali tvár a kryli chrbát, ale realita bola takáto a žiadna iná. Nepoukazujem na to z dôvodu, že sme napokon prehrali. Podľa mňa len nastal čas dať svetu vedieť o svojvoľnom výklade pravidiel. Som na okruhu veľa rokov, vnímala som veľa zlyhaní funkcionárov a nikdy nik za ne nepykal - vždy len my," napísala Domínguezová-Linová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies