WTA Istanbul: Na Li piatou účastníčkou

NETKY.SK • 27 September 2013, 10:03 • 2 min
WTA Istanbul: Na Li piatou účastníčkou

PEKING - Tretí raz v kariére si na koncoročnom výberovom podujatí WTA Championships zahrá čínska tenistka Na Li.

slovakia

left justify in out

Tenisová asociácia žien (WTA) na svojej internetovej stránke zverejnila meno piatej z ôsmich účastníčok súťaže vo dvojhre, ktorá sa uskutoční 22. - 27. októbra na tvrdom povrchu v hale Sinan Erdem Dome v tureckom Istanbule. Prvá čínska víťazka grandslamového turnaja (Roland Garros 2011) sa pridala k už dávnejšie kvalifikovaným Američanke Serene Williamsovej, Bieloruske Viktorii Azarenkovej, Ruske Marii Šarapovovej a Poľke Agnieszke Radwanskej.

"Som veľmi šťastná, že som sa znova ocitla medzi ôsmimi najlepšími hráčkami sezóny. Vlani sa mi v Istanbule páčilo, teším sa na návrat a tureckých fanúšikov," povedala pre wtatennis.com 31-ročná piata hráčka aktuálneho svetového rebríčka. Na šampionáte pre osem najlepších singlistiek v tohtosezónnom bodovaní "Race" a štyri deblové páry sa predstaví tretí raz za sebou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies