WTA Istanbul: Husárová postúpila do semifinále štvorhry

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 20:12 • 2 min
WTA Istanbul: Husárová postúpila do semifinále štvorhry

ISTANBUL - Slovenská tenistka Janette Husárová a Poľka Klaudia Jansová-Ignaciková nasadené ako štvrté zvíťazili vo štvrtkovom zápase štvrťfinále štvorhry na turnaji WTA International TEB BNP Paribas Istanbul Cup v tureckom Istanbule (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch Rebound Ace Pro) nad srbsko-talianskym tandemom Bojana Jovanovská, Francesca Schiavoneová za 78 minút 6:2, 5:7, 10:5 (zápasový tajbrejk).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročná Bratislavčanka Husárová má na konte 25 deblových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne. Ak by postúpila do finále, bolo by to prvý raz od februára 2013, keď sa jej to podarilo v malajzijskom Kuala Lumpure po boku Číňanky Šuaj Čang. 

Majsterka sveta WTA 2002 vo štvorhre Husárová a jej poľská partnerka Jansová-Ignaciková budú v semifinále debla v Istanbule čeliť Japonke Misaki Doiovej a Ukrajinke Eline Svitolinovej. Už majú istotu 110 bodov do príslušného hodnotenia a spoločnej prémie 3435 USD. 

 

Štvorhra - štvrťfinále: 
Janette Husárová, Klaudia Jansová-Ignaciková (SR/Poľ.-4) - Bojana Jovanovská, Francesca Schiavoneová (Srb./Tal.) 6:2, 5:7, 10:5 (zápasový tajbrejk) za 78 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona