WTA Indian Wells: Schmiedlová už je v 2. kole dvojhry

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 12:26 • 2 min
WTA Indian Wells: Schmiedlová už je v 2. kole dvojhry

INDIAN WELLS - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová nasadená ako dvadsiata ôsma je bez boja už v 2. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Mandatory BNP Paribas Open v americkom Indian Wells v Kalifornii (9. - 20. marca, dotácia 6 844 139 USD, tvrdý povrch Plexipave). Medzi najlepšími 64 sa stretne s úspešnou z duelu Mónica Puigová (Portor.) - Mirjana Lučičová-Baroniová (Chor.).

slovakia

left justify in out

Dominiku Cibulkovú na úvod vyzve česká kvalifikantka Kateřina Siniaková (približne po 0.30 h už vo štvrtok SEČ), postupujúca bude hrať s poľskou trojkou podujatia Agnieszkou Radwanskou. Magdaléna Rybáriková si zmeria sily s ľavorukou britskou rekonvalescentkou Laurou Robsonovou o možnosť preveriť austrálsku reprezentantku Dariu Gavrilovovú nasadenú ako tridsiatu prvú. Dvojnásobná miestna šampiónka (sezóny 2002 a 2007) a teraz držiteľka voľnej karty Daniela Hantuchová bude v 1. kole bojovať s ruskou zverenkyňou Vladimíra Pláteníka Dariou Kasatkinovou, ktorá má zázemie v trnavskej Empire Tennis Academy. Úspešnú bude čakať španielska šestka hierarchie Carla Suárezová-Navarrová.

Jednotkou "pavúka" je domáca líderka svetového rebríčka Serena Williamsová, dvojkou Nemka Angelique Kerberová. Šampiónka si odnesie 1000 bodov do hodnotenia a prémiu 1 028 300 USD brutto.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies