WTA Indian Wells: Hingisová prehrala vo štvorhre hneď v 1. kole

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 11:34 • 2 min
WTA Indian Wells: Hingisová prehrala vo štvorhre hneď v 1. kole

INDIAN WELLS - Švajčiarskej tenistke Martine Hingisovej sa nedarí vo štvorhre ani po prechode od Daniely Hantuchovej k inej partnerke. V kalifornskom Indian Wells po boku svojej zverenkyne Sabine Lisickej z Nemecka vo štvrtok prehrala hneď v 1. kole deblovej súťaže s Austrálčankami Ashleigh Bartyovou a Casey Dellacquovou, sedmičkami "pavúka", za 87 minút 4:6, 7:6 (0), 6:10 (zápasový tajbrejk). Neťažili z toho, že v druhom sete odvrátili štyri mečbaly pri podaní nemeckej úradujúcej finalistky Wimbledonu.

slovakia

left justify in out

Košická rodáčka Hingisová s Lisickou nastúpili na základe voľnej karty. Postupujúce trojnásobné grandslamové finalistky Bartyová s Dellacquovou si v osemfinálovom 2. kole zmerajú sily s niektorou zo Sloveniek. Žreb sa totiž postaral o piatkové stretnutie Janette Husárová, Vera Zvonarevová (SR/Rus.) - Daniela Hantuchová, Arantxa Parrová-Santonjová (SR/Šp.). 


Tridsaťtriročná niekdajšia jednotka oboch svetových rebríčkov Hingisová sa vlani vrátila na kurty po takmer šiestich rokoch odmlky a zahrala si štvorhru so spomenutou Hantuchovou na piatich letných podujatiach v zámorí. Vtedy dohliadala na prípravu Rusky Anastasie Pavľučenkovovej. V decembri sa predstavila na bratislavskej exhibícii Tennis Classic. Hingisová vo štvorhre v Indian Wells triumfovala v sezóne 1999 s Ruskou Annou Kurnikovovou. 

Štvorhra - 1. kolo: 
Ashleigh Bartyová, Casey Dellacquová (Aus.-7) - Martina Hingisová, Sabine Lisická (Švaj./Nem.) 6:4, 6:7 (0), 10:6 (zápasový tajbrejk) za 87 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies