WTA Indian Wells: Cibulková si pár dní zvykala na podmienky v Indian Wells

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 12:54 • 2 min
WTA Indian Wells: Cibulková si pár dní zvykala na podmienky v Indian Wells

INDIAN WELLS - Dominika Cibulková nastúpi v noci z pondelka na utorok na zápas proti Makarovovej.

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Dominika Cibulková si dlhšie zvykala na podmienky v kalifornskom Indian Wells, kde hrá na prestížnom turnaji. Po voľnom žrebe a výhre nad Chorvátkou Donnou Vekičovou postúpila slovenská jednotka do tretieho kola, v ktorom ju čaká Ruska Jekaterina Makarovová.

 

Cibulková sa do Indian Wells presunula z Acapulca, kde získala turnajové prvenstvo. "V Acapulcu bolo vlhko, teplo. Tu je strašne sucho, loptičky sú iné, povrch pomalý, zvláštny. Trvalo mi pár dní, aby som si na to zvykla. Sú tu špecifické podmienky ako nikde inde na svete," uviedla na svojom webe Dominika Cibulková. 

 

Súboj s Makarovovou ju čaká v noci z pondelka na utorok o 1.00 SEČ. Vo vzájomnej bilancii vedie 2:0 na zápasy. "Naposledy sme hrali proti sebe veľmi dlhý duel v Sydney. Je nepríjemnou súperkou, musíte si proti nej uhrať každý bod. Je to bojovníčka, jedna z najhúževnatejších hráčok na okruhu. Aj s Rumunkou Niculescovou tu v 2. kole otočila zápas. Musel to byť veľký nervák," dodala na svojom webe Cibulková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies