WTA Hertogenbosch: Po Hantuchovej odstúpila aj Rybáriková

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 18:19 • 2 min
WTA Hertogenbosch: Po Hantuchovej odstúpila aj Rybáriková

HERTOGENBOSCH - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková neuspela v utorňajšom zápase osemfinálového 2. kola dvojhry na turnaji WTA Topshelf Open v holandskom Hertogenboschi (International, dotácia 235 000 USD, tráva) proti Poľke Urszule Radwanskej nasadenej ako siedmej. Za stavu 3:4 po 44 minútach odstúpila. Predtým viedla 3:1.

slovakia

left justify in out

V rovnakom dejisku sa predtým v utorok ešte v 1. kole singlovej súťaže Daniela Hantuchová po 30 minútach a pri skóre 0:5 vzdala ukrajinskej "lucky loserke" z kvalifikácie Lesii Curenkovej. Hantuchová minulý týždeň získala titul v britskom Birminghame, kde bola Rybáriková v semifinále a sťažovala sa na opätovné problémy s chrbtom.

Dvadsaťštyriročná piešťanská rodáčka Rybáriková, teraz 43. v renkingu (najvyššie figurovala na 40. pozícii) vzhľadom na okolnosti nedokázala nadviazať na povzbudivú bilanciu 2:0 proti 22-ročnej 38. hráčke systému U. Radwanskej ešte zo sezóny 2009. Zverenkyňa Petra Hubera si odnáša 30 bodov do počítačového poradia a prémiu 2581 eur.


Dvojhra - 2. kolo (osemfinále):
Urszula Radwanská (Poľ.-7) - Magdaléna Rybáriková (SR) 4:3 - skreč, Rybáriková po 44 minútach odstúpila



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona