WTA Hertogenbosch: Hantuchová odstúpila v 1.kole už po 5 gemoch

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 14:12 • 2 min
WTA Hertogenbosch: Hantuchová odstúpila v 1.kole už po 5 gemoch

HERTOGENBOSCH - Vystúpenie slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej v singlovej súťaži na turnaji WTA Topshelf Open v holandskom Hertogenboschi (International, dotácia 235 000 USD, tráva) trvalo len pol hodiny. Voľnou kartou vyzbrojená víťazka minulotýždňového podujatia v britskom Birminghame prehrávala v utorňajšom zápase 1. kole dvojhry s ukrajinskou "lucky loserkou" z kvalifikácie Lesiou Curenkovou 0:5, keď odstúpila.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná popradská rodáčka Hantuchová bojovala minulý týždeň okrem šiestich súperiek aj s bolesťami pravého členka a po zisku svojej 6. singlovej trofeje z hlavnej profesionálnej úrovne skonštatovala, že hlavný cieľ pre toto štádium sezóny zostáva Wimbledon. Hlavné súťaže na londýnskej tráve v All England Lawn Tennis and Croquet Clube sa začnú v pondelok 24. júna.

Zatiaľ nie je známe, či zverenkyňa Eduarda Nicolása Hantuchová absolvuje v holandskom dejisku štvorhru. S Češkou Andreou Hlaváčkovou sú nasadené ako prvé a na úvod majú voľný žreb.

Dvojhra - 1. kolo:
Lesia Curenková (Ukr.) - Daniela Hantuchová (SR) 5:0 - skreč, Hantuchová po 30 minútach odstúpila



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies