WTA Elite Trophy: Rybáriková padla nazad pod čiaru šampionátu

NETKY.SK • 20 Október 2017, 18:34 • 2 min
WTA Elite Trophy: Rybáriková padla nazad pod čiaru šampionátu

MOSKVA - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková prepočtovo klesla nazad pod čiaru koncosezónnych výberových tzv. malých MS pod názvom WTA Elite Trophy (31. októbra - 5. novembra) na tvrdom povrchu v čínskom Ču-chaji s právom účasti pre hráčky na 9. - 19. mieste v Porsche Race 2017 plus jednu držiteľku voľnej karty - konkrétne hostiteľku Šuaj Pcheng.

slovakia

left justify in out

Stanovili to výsledky piatkových stretnutí semifinále dvojhry na Kremeľskom pohári v Moskve. Do finále totiž postúpili domáca Daria Kasatkinová a Nemka Julia Görgesová a víťazka ich sobotňajšieho vzájomného súboja pošle Rybárikovú späť do pozície prvej čakateľky.

Dvadsaťdeväťročná piešťanská rodáčka Rybáriková nedohrala stredajšie osemfinále spomenutého podujatia v ruskej metropole proti Francúzke Alizé Cornetovej (1:6 a skreč) a štart na šampionáte zostal mimo jej moci. O prieniku zverenkyne Petra Hubera medzi priebežne kvalifikované rozhodla skutočnosť, že Britka Johanna Kontová neskôr v rovnaký deň oznámila predčasný koniec svojej sezóny. Figuruje na 9. priečke v Race, Rybáriková na 20. pozícii, náhle poslednej postupovej, ale v pondelok zostúpi o jednu priečku - za Kasatkinovú či Görgesovú.

Semifinalistke júlového grandslamového Wimbledonu na tráve v Londýne Rybárikovej ešte zostáva nádej, že Ču-chaj stornuje niektorá z oprávnených aktérok. Najpravdepodobnejšie to je u Rusky Svetlany Kuznecovovej, ktorá vynechala Kremlin Cup pre zranenie zápästia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies