WTA Eastbourne: Kvitová nenastúpila na štvrťfinále dvojhry

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 17:04 • 2 min
WTA Eastbourne: Kvitová nenastúpila na štvrťfinále dvojhry

EASTBOURNE - Česká tenistka Petra Kvitová pre zranenie zadného stehenného svalu na pravej nohe nenastúpila na štvrtkový zápas s domácou držiteľkou voľnej karty Heather Watsonovou vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA Premier Aegon International v anglickom Eastbourne (dotácia 710 000 USD, tráva). Wimbledonská šampiónka zo sezóny 2011 Kvitová uviedla, že indispozíciu si privodila už v 1. kole proti takisto ľavou rukou hrajúcej krajanke Lucii Šafářovej, zvládla však tento duel a ešte aj osemfinále s americkou reprezentantkou Varvarou Lepčenkovou.

slovakia

left justify in out

Wimbledonská šampiónka zo sezóny 2011 Kvitová uviedla, že indispozíciu si privodila už v 1. kole proti takisto ľavou rukou hrajúcej krajanke Lucii Šafářovej, zvládla však tento duel a ešte aj osemfinále s americkou reprezentantkou Varvarou Lepčenkovou. 

 

"Dúfam, že niekoľko dní oddychu mi prospeje," skonštatovala 24-ročná 6. hráčka svetového rebríčka v súvislosti so svojou účasťou na grandslamových medzinárodných otvorených majstrovstvách Anglicka, ktoré sa na trávnatých dvorcoch All England Lawn Tennis and Croquet Clubu v Londýne začnú v pondelok. Kvitová ešte nepozná rozsah poškodenia, ale predpokladá, že nebude chýbať. 

 

Watsonová si v piatkovom semifinále singlovej súťaže v Eastbourne zmeria sily s postupujúcou z amerického derby medzi Lauren Davisovou a Madison Keysovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies