WTA Dubaj: Čepelová prehrala v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry

NETKY.SK • 16 Február 2016, 12:47 • 2 min
WTA Dubaj: Čepelová prehrala v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry

DUBAJ - Slovenská kvalifikantka Jana Čepelová prehrala za 73 minút 3:6, 1:6 s ukrajinskou tenistkou Elinou Svitolinovou v utorňajšom zápase 1. kola hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Dubai Duty Free Tennis Championships v Dubaji v SAE (dotácia 2 milióny USD, tvrdý povrch Deco-Turf II).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná Košičanka si odnáša prémiu 10 950 USD brutto a 26 bodov do renkingu, v ktorom figuruje na 133. priečke. Zverenkyňa Martina Zathureckého Čepelová v pondelok prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie uviedla, že stále cíti dozvuky zranenia brušného svalstva, ktoré si privodila 6. - 7. februára v bratislavskom fedcupovom stretnutí Sloveniek s Austrálčankami (2:3). Dvadsaťjedenročná 21. žena hodnotenia Svitolinová má zázemie v TC Empire Trnava a čerstvo jej trénersky pomáha slávna Belgičanka Justine Heninová. V osemfinále v Dubaji vyzve španielsku dvojku podujatia Garbine Muguruzovú-Blancovú.

Dvojhra - hlavná súťaž - 1. kolo:
Elina Svitolinová (Ukr.) - Jana Čepelová (SR) 6:3, 6:1 za 73 minút

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies