WTA Dubaj: Čepelová postúpila do hlavnej súťaže dvojhry

NETKY.SK • 15 Február 2016, 14:10 • 2 min
WTA Dubaj: Čepelová postúpila do hlavnej súťaže dvojhry

DUBAJ - Slovenská tenistka Jana Čepelová zvíťazila nad rovnako nenasadenou Američankou Bethanie Mattekovou-Sandsovou za 98 minút 6:4, 1:6, 6:3 v stretnutí pondelňajšieho finálového 3. kola kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Dubai Duty Free Tennis Championships v Dubaji v SAE (dotácia 2 milióny USD, tvrdý povrch Deco-Turf II).

slovakia

left justify in out

Nezastavilo ju ani 9 dvojchýb. Dvadsaťdvaročná Košičanka sa v 1. kole "main draw" stretne s 21-ročnou Ukrajinkou Elinou Svitolinovou (21. v renkingu), ktorá má zázemie v TC Empire Trnava a čerstvo jej trénersky pomáha slávna Belgičanka Justine Heninová. Zverenkyňa Martina Zathureckého Čepelová (133.) sa v nedeľu v 2. kole kvalifikácie dostala proti inej Američanke Alison Riskeovej z manka 1:5 a 0:30 v treťom sete aj cez dva mečbaly v rade pri svojom servise v deviatom geme. 


Dvojhra - kvalifikácia - 3. kolo (finále):
Jana Čepelová (SR) - Bethanie Matteková-Sandsová (USA) 6:4, 1:6, 6:3 za 98 minút
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona