WTA dementovala, že chce hradiť náklady Bouchardovej fanúšikom

NETKY.SK • 7 August 2014, 19:24 • 2 min
WTA dementovala, že chce hradiť náklady Bouchardovej fanúšikom

ST. PETERSBURG - Tenisová asociácia žien (WTA) v reakcii na rozruch, ktorý vyvolal článok The Globe and Mail o plánovanom hradení cestovných nákladov fanúšikom Kanaďanky Eugenie Bouchardovej v súvislosti s októbrovým výberovým šampionátom v Singapure, vydala dementujúce stanovisko.

slovakia

left justify in out

"K téme prepravy Genie´s Army - je to nonsens, odznelo to inak. Stacey povedala, že WTA túži po tom, aby fanúšikovia cestovali. Nikdy však nevyhlásila, že im za to budeme platiť," uvádza sa na twitterovom konte organizácie. 

Portál Sports Illustrated priniesol presný prepis slov šéfky WTA Stacey Allasterovej počas tohtotýždňového turnaja v Montreale: "Ak sa Genie kvalifikuje do Singapuru, chceme tam dostať aj Genie´s Army." 

 

Spomenutú skupinu tvorí tucet členov, podporovateľov 20-ročnej finalistky tohtoročného Wimbledonu. Sídlia v austrálskom Melbourne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies