WTA Dauha: Cibulková nedohrala 1. kolo dvojhry

NETKY.SK • 11 Február 2014, 18:01 • 2 min
WTA Dauha: Cibulková nedohrala 1. kolo dvojhry

DAUHA - Alisa Klejbanovová (Rus.) - Dominika Cibulková (Rus.) 5:5 - skreč, Cibulková po 44 minútach odstúpila pre problémy so zažívaním.

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Dominika Cibulková nasadená ako desiata po 44 minútach za stavu 5:5 odstúpila z utorňajšieho zápasu 1. kola dvojhry na turnaji WTA Qatar Total Open v katarskej Dauhe (Premier 5, dotácia 2 440 070 USD, tvrdý povrch Plexicushion) proti ruskej držiteľke voľnej karty Alise Klejbanovovej.

"Veľmi som sa tešila na to, ako si tento týždeň zahrám v Dauhe. Žiaľ, dnes som sa náhle začala cítiť veľmi zle. Chcela som to na kurte aspoň skúsiť a robila som, čo som mohla, ale napokon sa nedalo pokračovať," tlmočila pre agentúru SITA vyjadrenie Cibulkovej tlačová služba Tenisovej asociácie žien (WTA). 

 

Dvadsaťštyriročná finalistka januárových melbournských grandslamových Australian Open Cibulková sa neprihlásila na budúcotýždňové porovnateľne prestížne podujatie v Dubaji v SAE, najbližšie bude hrať od 24. februára v mexickom Acapulcu. 

Dvojhra - 1. kolo: 
Alisa Klejbanovová (Rus.) - Dominika Cibulková (Rus.) 5:5 - skreč, Cibulková po 44 minútach odstúpila pre problémy so zažívaním 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies