WTA Cincinnati: Tenistku Kerberovú delia už iba štyri úspechy od postu jednotky

NETKY.SK • 18 August 2016, 17:22 • 2 min
WTA Cincinnati: Tenistku Kerberovú delia už iba štyri úspechy od postu jednotky

CINCINNATI - Nemeckej tenistke Angelique Kerberovej chýbajú už iba štyri zápasové úspechy na tohtotýždňovom turnaji WTA Premier 5 Western & Southern Open na tvrdom povrchu v americkom Cincinnati, aby sa stala novou jednotkou svetového rebríčka vo dvojhre.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná ľavoruká šampiónka z januárových melbournských grandslamových Australian Open Kerberová mala v 1. kole voľný žreb, v stredu si v 2. kole poradila 6:0, 7:5 s Francúzkou Kristinou Mladenovicovou.

"Nebolo jednoduché prísť sem a nastúpiť iba po jednom či dvoch dňoch prípravy. Navyše, vstupy do jednotlivých podujatí vždy bývajú náročné. Snažila som sa však forsírovať moju hru," povedala zverenkyňa Torbena Beltza Kerberová, ktorá v sobotu nečakane prehrala vo finále dvojhry na OH v Riu de Janeiro s Portoričankou Mónicou Puigovou. V osemfinálovom 3. kole v Cincinnati ju vo štvrtok preverí Češka Barbora Strýcová.

Kerberová má proti 30-ročnej univerzálke Strýcovej (20.) priaznivú štatistiku 4:1, ale podľahla jej v dosiaľ poslednom vzájomnom súboji v máji na antuke v Madride (4:6, 2:6).

 

Terajšia víťazka bude v piatkovom štvrťfinále v Cincinnati hrať s lepšou zo stretnutia Roberta Vinciová (Tal.-6) - Carla Suárezová-Navarrová (Šp.-9).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies