WTA Cincinnati: Tenistka Hingisová v debli s Vandeweghovou, Mirzová so Strýcovou

NETKY.SK • 18 August 2016, 17:04 • 2 min
WTA Cincinnati: Tenistka Hingisová v debli s Vandeweghovou, Mirzová so Strýcovou

CINCINNATI - Švajčiarska tenistka Martina Hingisová v súlade s informáciou indickej agentúry PTI vo štvorhre minimálne na tohtotýždňovom turnaji WTA Premier 5 Western & Southern Open na tvrdom v americkom Cincinnati spojila svoje sily s CoCo Vandweghovou z USA.

slovakia

left justify in out

Potvrdilo sa aj to, že Indka Sania Mirzová sa dohodla s Češkou Barborou Strýcovou. Jednotky príslušného renkingu Hingisová a Mirzová oznámili koniec svojej spolupráce minulý týždeň pod vplyvom neuspokojivých výsledkov z ostatného obdobia.

 

Dvojica nazývaná "Santina" začala kooperovať vlani, hneď to opuncovala titulom v marcovom kalifornskom Indian Wells. Medzičasom sa Hingisová s Mirzovou trikrát presadili v debli na grandslamovej scéne, konkrétne na Wimbledone aj US Open 2015 a Australian Open 2016. K tomu pridali napríklad triumf na výberovom koncoročnom turnaji WTA Finals v Singapure. Ťahali sériu 41 zápasových úspechov, ktorú vo februári v Dauhe prerušili Rusky Daria Kasatkinová a Jelena Vesninová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona