WTA Cincinnati: Schmiedlovej obrat a je vo štvrťfinále

NETKY.SK • 21 August 2015, 07:25 • 2 min
WTA Cincinnati: Schmiedlovej obrat a je vo štvrťfinále

CINCINNATI - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová pokračuje vo víťaznom ťažení na turnaji WTA Premier 5 Western & Southern Open v americkom Cincinnati (celková dotácia 2 701 240 USD, tvrdý povrch), na ktorom sa prebojovala už do štvrťfinále.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročná Košičanka potvrdila dobrú aktuálnu formu a vo štvrtok vyradila v osemfinálovom 3. kole domácu reprezentantku Varvaru Lepčenkovú, keď predviedla v treťom sete obrat z 0:3 a napokon nad ľavorukou súperkou uzbeckého pôvodu v premiérovom vzájomnom súboji zvíťazila za 166 minút 6:3, 3:6, 6:4.

 

Schmiedlovej úspešné ťaženie v Cincinnati zahŕňa päť víťazstiev v priebehu šiestich dní, z toho prvé dve v kvalifikácii. Už teraz má aktuálna slovenská ženská jednotka istotu doterajšieho kariérneho maxima v najbližšom vydaní rebíčka WTA.

 

Staršia zo sestier Schmiedlových, ktorá sa pripravuje pod vedením Milana Martinca v bratislavskom NTC, bude o účasť v semifinále hrať proti víťazke stretnutia Karolína Plíšková (ČR-8) - Jelena Jankovičová (Srb.).

Dvojhra - 3. kolo (osemfinále):
Karolína Schmiedlová (SR) - Varvara Lepčenková (USA) 6:3, 3:6, 6:4 za 166 minút




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies