WTA Cincinnati: Schmiedlová suverénne do osemfinále, čaká ju Lepčenková

NETKY.SK • 20 August 2015, 08:30 • 2 min
WTA Cincinnati: Schmiedlová suverénne do osemfinále, čaká ju Lepčenková

CINCINNATI - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa suverénnym spôsobom prebojovala do osemfinále dvojhry na prestížnom turnaji WTA v Cincinnati. V druhom kole si ako úspešná kvalifikantka poradila s Rumunkou Irinou-Cameliou Beguovou hladko v dvoch setoch 6:1, 6:3 a upravila vzájomnú bilanciu s touto súperkou na 3:1.

slovakia

left justify in out

V dueli o postup do štvrťfinále nastúpi vo štvrtok proti domácej Američanke Varvare Lepčenkovej - ľaváčke narodenej v uzbeckom Taškente. Zverenka trénera Milana Martinca má v štáte Ohio už istú prémiu 27.640 USD pred zdanením a 105 bodov do svetového rebríčka WTA. V jeho novom vydaní sa po prvý raz v kariére dostane do štvrtej desiatky.

 

Priebežne je už 36. a črtá sa jej šanca atakovať pozíciu, na základe ktorej by mohla byť na záverečnom grandslamovom turnaji roka US Open medzi nasadenými. Vychádzajúca hviezda WTA za mesiac júl vyhrala v Cincinnati vrátane kvalifikácie už štyri zápasy, v 1. kole hlavnej súťaže získala cenný skalp bývalej svetovej dvojky Poľky Agnieszky Radwaňskej.

 

dvojhra - 2. kolo:

Anna Karolína SCHMIEDLOVÁ (SR) - Irina-Camelia Beguová (Rum.) 6:1, 6:3




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies