WTA Cincinnati: Rybárikovej a Hantuchovej stop v debli

NETKY.SK • 14 August 2014, 07:58 • 2 min
WTA Cincinnati: Rybárikovej a Hantuchovej stop v debli

CINCINNATI - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa aj vo štvorhre rozlúčila s účinkovaním na turnaji WTA Premier 5 Western & Southern Open v americkom Cincinnati v Ohiu (dotácia 2 567 000 USD, tvrdý povrch Deco Turf II) už v 1. kole.

slovakia

left justify in out

Rybáriková s Nemkou Andreou Petkovicovou podľahli v stredajšom súboji 1. kola deblovej súťaže rovnako nenasadenému španielsko-kazašskému páru Anabel Medinová-Garriguesová, Jaroslava Švedovová 4:6, 4:6.

 

Vo štvorhre sa lúči po boku Češky Barbory Záhlavovej-Strýcovej aj Daniela Hantuchová. Slovensko-český pár nestačil v 2. kole na talianske jednotky pavúka Saru Erraniovú a Robertu Vinciovú a prehral 3:6, 5:7. Hantuchová so Záhlavovou-Strýcovou si zo Cincinnati odvážajú 105 bodov do príslušného svetového rebríčka a získali aj spoločnú prémiu 8530 amerických dolárov. 

Štvorhra - 1. kolo: 

 

Anabel Medinová-Garriguesová, Jaroslava Švedovová (Šp./Kaz.) - Andrea Petkovicová, Magdaléna Rybáriková (Nem./SR) 6:4, 6:4 

Štvorhra - 2. kolo: 

 

Sara Erraniová, Roberta Vinciová (Tal.-1) - Daniela Hantuchová, Barbora Záhlavová-Strýcová (SR/ČR) 6:3, 7:5



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona